Пятница, 10.05.2024, 08:03
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2011 » Март » 16 » Свято молодості та краси
Свято молодості та краси
18:11

На старшокласників та молодь міста чекав справжній сюрприз – концертно-розважальна програма  до Дня святого  Валентина «Ідеал кохання».  Організатори свята – відділ художньої самодіяльності та організації дозвілля БДЮТ (завідуюча Тригуб  Н. В., методист Покидько Н. П., педагог-організатор Лисяк О. О., музичний редактор Чоботар В. Ю., хореографи Зотов Т. П., Тригуб Н. В., керівники вокальних студій Дуб‘яга Н. М., Пузиренко М. М.) – провели цікаву підготовчу роботу та дали змогу своїм вихованцям виступити на районній сцені. Автором сценарію та режисером свята стала Раїса Комариста –  студентка-практикантка, випускниця Миколаївського коледжу культури і мистецтв. 

Місс Баштанка

Протягом тижня старшокласники міста надсилали свої фотографії на сайт соціальної мережі «В контакті» на фотоконкурс «Найкрасивіші обличчя міста». Майже 500 старшокласників міста було залучено до активного голосування та підтримки своїх ровесників.  Інтрига спрацювала і всім було цікаво, як пройде церемонія визначення та нагородження найвродливіших юнаків та дівчат нашого міста.

А ще напередодні Дня закоханих організатори провели конкурс «Коса – дівоча краса», в якому взяли  участь  20  учасниць, 9 з яких  стали фіналістками. Це – гарні, миловидні дівчата з розкішним волоссям. Адже в Україні, саме довга коса є головною ознакою дівочої краси.

Епіграфом концертно-розважальної програми «Ідеал кохання» стали пісні «Любов»  та «Мы дети одной любви», які майстерно виконали учасники вокально-інструментального гурту «Нове життя» у складі:  Тетяни Ваколюк, Віктора Підо-пригори, Ігора Османова, Валентини Галенди, Кирила Кучерука.




Спонсорами молодіжної програми виступили рай-держадміністрація, міська рада, магазини стильного одягу «Спокуса» та «Алла», кафе "У Олени”, Палац культури. Приємно було відчувати, що дозвілля молоді  – у центрі уваги дорослих. Присутні щирими оплесками вітали спонсорів програми.

Цікаво, романтично, яскраво прозвучав пролог свята, який об’єднав пісню «Пристрасть» у виконанні Раї Комаристої, танець «Лебедина вірність» від танцювального колективу «Славія» (солісти Яна Бєльська, Іван Береза) та ведучих свята Андрія Ребуса, Юлі Проніної, Юлі Несук, Жені Стасюкевича. 

Дівоча коса баштанка

Родзинкою програми стали чарівні фіналістки конкурсу «Коса – дівоча краса»:  Марина Гапон – перемога у номінації   «Міс гармонія», Тетяна Тарасенко – стала кращою у номінації  «Міс щастя». Олені Стрікаловій  підкорилася номінація «Міс шарм», Ірині Дерило – номінація «Міс сонце», Вікторії Андрушків – номінація «Міс радість», Олені Коренблат – номінація «Міс-гармонія».

«Віце-міс» стали Аня та Яна В’язовські.  Найвищим титулом «Міс коса – дівоча краса» було нагороджено Каріну Слученко.

Власниці розкішного волосся отримали подарунки від спонсорів, а потім чарівних конкурсанток під бурхливі оплески присутніх було запрошено на парад волосся.

Сподобалася глядачам реклама та колекції молодіжного одягу від магазинів «Алла» та «Спокуса», які стали спонсорами програми. Підприємці Тетяна Совщак  та Алла Мельник спільно з педагогом-організатором БДЮТ Ольгою Лисяк підготували до показу весняну колекцію молодіжного одягу, яку гарно продемонстрували дівчата загальноосвітніх закладів міста. 

Бурхливими оплесками присутні нагородили юнаків, які у боксерських рукавицях змогли звільнити від обгортки цукерку та з’їсти.

Знання пісень сучасної естради про кохання продемонстрував зал під час музичної вікторини. Було по-справжньому гамірно та весело.

І ось – хвилююча мить. На сцену запрошуються найкрасивіші хлопці міста. Ними стали  Ігор Стриго – ЗОШ №2,   Олег  Коркушко  та Віталій Гаврилов – учні гімназії.

Найгарнішими дівчатами міста визнані Ельвіра Влах з  гімназії, Інна Михайлова та Аня Люлько із ЗОШ №2.

Юнаки та дівчата отримали призи від спонсора програми – районної державної адміністрації.


Під час програми свій  талант, пісні й танці подарували глядачам вихованці колективів БДЮТ Вадим Чернов, Віка Лех, хореографічна студія «Надія», тріо «Навіта», дует Чернова Вадима та Коваленка Олександра, танцювальний колектив  «Фрістепс», ансамбль «Алегро», вокально-інструментальний гурт «Полум’я»,  Катя Дрозд, Наталя Мельничук, Рая Комариста та члени танцювального колективу «Фрістепс» Ігор Стриго, Влад Ковалевський.

Режисер молодіжної розважальної програми прагнув не просто провести цікавий захід, а допомогти старшокласникам дати відповідь на питання: до якого ідеалу коханої людини треба прагнути, щоб бути щасливим, що важливіше: зовнішня краса чи внутрішня?

Тож підсумком молодіжних роздумів про кохання стали слова: любов – одне з найпрекрасніших почуттів людини; найрозумніше,  чого досягла людина, це – уміння любити; по-справжньому живе лише той, хто вміє кохати; кохання базується на взаємній повазі, моральній чистоті і правдивості, вірності і щирості; ми маємо навчитися любові. Любов – це творчість двох. А вміння любити – особливий талант.

На цій оптимістичній ноті свято молодості, краси, творчості закінчилося. А молодь міста, присутня на програмі, винесли із побаченого дійства в своїх серцях прагнення до справжнього людського почуття – чистого і вічного, наповненого прагненням творити добро, казку для свого обранця, бути захисником, порадником, світлим променем у житті людини, яка полонила серце.

Раїса КОМАРИСТА,

студентка-практикантка Миколаївського коледжу культури й мистецтва.

Просмотров: 2583 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz