Пятница, 10.05.2024, 11:14
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2011 » Март » 28 » Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»
17:50

Змагання – дієвий стимул, що дозволяє людям демонструвати свої здібності. Про це свідчать різноманітні змагання, які проводяться в багатьох сферах суспільного життя – від спортивних до корпоративної конкуренції.

Традиційним також стало проведення в Україні щорічних змагань у сфері професійних навичок державних службовців у рамках проведення Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Такий конкурс стартував у березні поточного року.

Участь у цьому конкурсі віднесено до видів підвищення кваліфікації державних службовців, що змінює підхід до суті  заходу. На даному етапі це не тільки і не стільки отримання звання «Кращий», а й підвищення власного рівня знань та професійних навичок. Підвищення кваліфікації державних службовців у рамках конкурсу у 2011 році передбачає проведення І, II і III турів серед державних службовців районних, обласних державних адміністрацій та територіальних підрозділів місцевих органів виконавчої влади.

Конкурс проходить у три тури, під час яких в органах державної влади створюються власні оргкомітети. В їх компетенцію входить організація та проведення відповідного туру.

Перший тур конкурсу проводиться на регіональному рівні. Його учасники пройдуть підвищення кваліфікації щодо покращення знань стосовно положень Конституції України, законодавства про державну службу та про запобігання і протидію корупції, специфіки функціональних повноважень державного органу.

У другому турі, який відбудеться у травні-червні поточного року в м. Миколаєві, представники структурних підрозділів і апарату райдержадміністрації підвищуватимуть кваліфікацію щодо службової етики та державного управління, підготовки та здійснення публічного виступу за однією із запропонованих тематик, основних засад державного управління та виконавчої влади, актів та процедур управлінської діяльності.

Важливо, щоб у процесі конкурсу, на будь-якому етапі проведення учасники мали змогу визначитися, настільки великі його шанси на перемогу, що саме йому слід «підтягнути» в роботі. Для цього встановлені абсолютно чіткі та зрозумілі критерії оцінки. Для всіх створено рівнозначні стартові умови: дві номінації – «Кращий спеціаліст» та «Кращий керівник». Кращі представники Миколаївської області візьмуть участь у третьому турі у вересні-жовтні 2011 року у місті Києві.

Переможці заключного туру отримають дипломи і грошові винагороди та матимуть право вступу поза конкурсом до Національної академії державного управління при Президентові України, а також у регіональні інститути і магістратури.

Валентина КРАВЦОВА,

начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату РДА.

Просмотров: 659 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz