Пятница, 03.05.2024, 12:43
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2011 » Июнь » 1 » Створено дитячий майданчик
Створено дитячий майданчик
19:52

18 травня відбулася толока по благоустрою дитячого майданчика та місць відпочинку паркової зони мікрорайону «Зоря Інгулу» за участю учнівської молоді міста, що проходить у рамках проекту «Євроавтобус-4». Роботою керував заступник голови райдержадміністрації О. В. Процак.

Учні Баштанських ЗОШ №1 і №2, гімназії та ПТУ-9 встановили вироби, виготовлені власними руками з підручних матеріалів. Дитячу площадку прикрасили клумби з шин, в які було висаджено квіти, пісочниці, казковий клоун з пластикових склянок, «грибочки-опеньки», два лебеді: чорний, виготовлений з парасольки, та білий – з плівки, «ромашки», а на деревах «поселилися» бджілки і «закружляв» вертоліт, виготовлені з пластикових пляшок.

Перед цим молодь встановила і пофарбувала в різні кольори шини, фарбу для цього було придбано за кошти проекту, а цього дня місця їх встановлення обсипали піском. Із землі насипали острівці, на яких теж посіяли квіти. Крім цього, зробили розмітку на футбольному полі та посипали її піском.

У створенні дитячого майданчика активну участь взяла і міська рада, за кошти якої завезено пісок і землю, виготовлено ворота для футбольного поля та пісочницю. Працівники КП «Добробут» викосили траву.

Робота кипіла весело і завзято. Всі учасники толоки отримали море вражень і залишилися задоволені створеним. Молодь висловила сподівання, що жителі мікрорайону збережуть, створений ними дитячий майданчик, а малюки з радістю гратимуться на ньому.

Як повідомив міський голова Володимир Рибаченко, планується упорядкувати й парки в мікрорайонах «Агропромтехніки» та центральної районної лікарні.

Міська рада висловлює подяку приватним підприємцям Баштанки Ю. О. Гусєву, В. М. Єланцеву, В. І. Онищуку, В. М. Сухарю, та депутату міськради О. А. Маламужу, які надали допомогу фарбою для упорядкування дитячого містечка «Казка».





 

Просмотров: 2808 | Добавил: admin | Рейтинг: 4.7/3 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz