Пятница, 03.05.2024, 14:44
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2011 » Июнь » 6 » Выпускной 2011 (ЗОШ №2)
Выпускной 2011 (ЗОШ №2)
21:47

Минулого тижня в школах району відшуміли випускні вечори. Позаду – школа з уроками, контрольними, веселими перервами та безтурботними канікулами, попереду – останній екзамен – тестування, вибір життєвого шляху, вступ у доросле життя.

Попрощалися зі школою, з дитинством і 42 випускники Баштанської ЗОШ №2.

 выпускной зош 2 2011

Із захопленням і неприхованою увагою зупинялися перехожі, коли вулицею до районного Будинку культури йшли випускники зі своїми класними керівниками, батьками на чолі з дирекцією школи. Та й не дивно, адже дівчатка у вишуканих сукнях, здавалося, йшли на конкурс краси – всі гарні, неповторні, а поруч з ними у елегантних костюмах з краватками юнаки – такі дорослі, солідні.

Завмирає натовп, який прийшов подивитися на молодь Баштанки, коли у легкокрилому вальсі закружляли випускники. Злітають у голубе небо кольорові кульки з написом «Випускники-2011». На згадку – прощальне колективне фото і батьки з короваєм на вишитому рушнику запрошують своїх дітей до глядачевої зали.

На красиво оздобленій сцені великими літерами: «Бал прощання» і ця назва пройшла червоною ниткою протягом усього святкового вечора. Це був справжній бал прощання випускників третього тисячоліття, які вміють впевнено і розкуто тримати себе на сцені, майстерно кружляти у вальсі перед сотнею глядачів, бути вишуканими, граціозними.

Привітати випускників прийшли почесні гості: голова райдержадміністрації Іван Рубський, голова районної ради Людмила Луценко, перший заступник міського голови Віктор Кот, заступник голови райдержадміністрації Людмила Гриневич.

– Травневого дня яблуневим цвітом простилається дорога випуск-никам. Пройдено великий шлях. За плечима – радості і перемоги, прикрощі й розчарування, але все-таки більше радісних, приємних спогадів, – говорить директор школи Галина Гавва, розпочинаючи урочисту частину вечора.

Вона дякувала за співпрацю районній владі, відділу освіти, керівникам підприємств, установ, організацій. А особливо – батькам. Мабуть, не вистачило б квітів і забракло б слів, аби вимовити всі слова подяки, адже заради дітей батьки нерідко йдуть на самопожертву, наголосила Галина Іванівна.

Проникливим, зі щемом в душі було її звернення до випускників, написане у віршованій формі, благословення на життєвий еверест.

Ви вже стаєте на крило,

Щоб підкоряти світ.

Незрілі, мов п’янке зело

17 вам неповних літ.

Так вабить всіх життя реклама,

Принаджує простий сюжет.

Дорослий світ не бездоганний,

Не легковажний, мов сонет…

Заступник директора з навчально-виховної роботи Н. М. Безручко зачитує наказ про випуск учнів 11-х класів і вручення атестатів. Спочатку голова райдерж-адміністрації разом з директором школи вручили п’яти випускникам три золоті та дві срібні медалі. Багато учнів отримали грамоти з окремих предметів. Дуже приємно було батькам, коли класні керівники   М. В. Гриценко та З. О. Білугіна давали кожному випускнику характеристику при отриманні атестата, адже для кожного були знайдені окремі гарні слова, відчувалося, що педагоги добре знають своїх дітей.

За традицією, переможець шкільного конкурсу «Учитель року-2011» учитель географії та економіки, старший вчитель О. Г. Максимова, якій вручили головний убір та мантію, що символізують ученість, мудрість, досвід, теж відзначила кращих випускників школи.

Так, почесної номінації «Медаліст – «Королева знань» удостоєна переможець предметних олімпіад з української мови та літератури, історії, правознавства, захисту наукових робіт обласного відділення Малої академії наук, обласних турнірів юних правознавців та істориків Анна Торопова. У номінації «Медаліст – «Лідер самоврядування» – переможець предметних олімпіад з математики, інформатики, конкурсів з художнього читання «Поетична пристань», «Кобзар у нашому домі», Всеукраїнського фестивалю дружин юних рятувальників-пожежних Катерина Роговська. Відзнакою в номінації «Медаліст – «Активіст самоврядування» відзначено переможницю предметних олімпіад з англійської мови, обласних турнірів юних правознавців та істориків, захисту наукових робіт МАН Вікторію Цуканову, в номінації «Медаліст – «Зірка сцени» – переможця предметних олімпіад з математики, біології, хімії, фізики, географії, Всеукраїнських фестивалів «Посміхнемось щиро Вишні» та «Усмішки Глазового», Всеукраїнського фестивалю дружин юних рятувальників-пожежних Віталія Гречмака. У номінації «Медаліст – «Інтелектуал» вручена відзнака переможцю обласної олімпіади з англійської мови, захисту наукових робіт МАН Катерині Герезі.

Такі ж відзнаки отримали й відмінники, переможці всеукраїнських, обласних олімпіад, конкурсів, всеукраїнського фестивалю. Так, у номінації «Зірка сцени» відзначено Романа Дудку, «Знавець англійської мови» – Альону Новосілецьку, «Активіст самоврядування» – Віолетту Латарію та Катерину Гордієнко.

– Сьогодні Баштанська ЗОШ №2 є однією  з кращих не лише в районі, а й області, – наголосив І. В. Рубський, вітаючи випускників з фінішом шкільного навчання та стартом у доросле життя. – Тут працює високопрофесійний колектив педагогів, про це свідчать результати роботи та успіхи, яких вони домоглися у навчанні та вихованні дітей. У цій школі двічі побував голова облдержадміністрації М. П. Круглов і пообіцяв приїхати й на 1 вересня.

Районна влада робить все, щоб навчальні заклади були кращими в області, цю роботу продовжуватимемо й надалі, пообіцяв очільник району.

Теплими, щирими словами вітали випускників і голова районної ради Л. І. Луценко та перший заступник міського голови В. В. Кот. За традицією, Віктор Васильович вручив медалістам і відмінникам подарунки від міської ради.

Після урочистої частини, яка пройшла на високому організаційному рівні, випускники показали цікавий змістовний концерт, висловлюючи слова подяки, шани всім вчителям, які навчали їх з 1-го по 11-й клас. Це було зізнання в любові – віршами, піснями, танцями.

Батьки, учні, рідні і близькі, які прийшли на це свято, висловлювали подяку за його чудову організацію директору Г. І. Гавві, заступнику директора Т. П. Штевіній – за відмінну постановку, звукорежисеру В. Чоботарю, вчителю хореографії В. Ю. Чоботар – за прекрасну постановку танців і всім-всім, хто вніс свою часточку в це святкове дійство.

Потім були феєрверки і залпи. До світанку випускники востаннє кружляли в танцях з однокласниками. А з першими променями сонця вони розставалися зі школою, з дитинством.






Тож нехай ранок вашого життя, дорогі випускники, буде світлим і радісним!

Просмотров: 1911 | Добавил: admin | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz