Понедельник, 06.05.2024, 05:24
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2012 » Январь » 27 » Відкриття 3-х пунктів доочищення та розливу питної води
Відкриття 3-х пунктів доочищення та розливу питної води
11:47
Відкриття 3-х пунктів доочищення та розливу питної води
    25 січня за участю керівника депутатської фракції Партії регіонів у обласній раді, начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації М.В. Жука,  голови Баштанської районної ради Людмили Луценко, голови райдержадміністрації І.В.Рубського на території району відбулось відкриття 3-х пунктів доочищення та розливу питної води.


    Перший пункт доочищення та розливу питної води за участю почесних гостей, Явкинського сільського голови О.М.Воловича було відкрито на території Явкинської сільської ради (с. Явкине). Перед початком урочистої частини відбулось освячення відповідного павільйону настоятелем Святоуспенської церкви о. Іваном Гуменюком.
    Явкинський сільський голова
подякував від імені громади керівникам області, району, місцевим підприємцям та сільгосптоваровиробникам за можливість жителям села вживати якісну питну воду.  Зазначив, що кошторисна вартість даного об’єкту складає 275 тис.грн. На співфінансування сільська рада виділила 30 тис.грн. (виготовлення проектно-кошторисної документації та 10% суми бюджетних коштів). Як зазначив сільський голова, даний об’єкт відкривався на виконання соціальних наказів виборців та в рамках заходів до 200-річчя села Явкине. Наступний об’єкт – відкриття після ремонту Явкинської лікарняної амбулаторії.

     Другий та третій пункти доочищення та розливу питної води відкривались у м.Баштанка (1-й – для питних потреб ДНЗ «Ягідка», 2-й – для питних потреб школи-саду «Віночок» та жителів району «Агропромтехніка»). У заходах крім почесних гостей брали участь міський голова В.Ф.Рибаченко, начальник КП «Міськводоканал» В.В.Кот, директор підрядної організації ТОВ «ДиКор – Буд» Д.Л.Коровій. Виступаючи перед жителями міста та гостями, міський голова Володимир Рибаченко, зазначив, що кошторисна вартість обох об’єктів складає 912 тис.грн. На співфінансування міською радою виділено 83 тис.грн.

    Виступаючи під час урочистого відкриття об’єктів М.В.Жук акцентував увагу що в Миколаївської області відкрито 26 подібних пунктів доочищення та розливу питної води, кошти які виділялися на виконання Загальнодержавної програми «Питна вода України». Позитивне вирішення відкриття даних об’єктів стало можливим завдяки підтримці Президента України В.Ф.Януковича, голови облдержадміністрації М.П.Круглова та голови обласної ради І.С.Дятлова. Як зазначив М.В.Жук, відповідні  пункти дадуть можливість покращити здоров’я громадян, особливо дітей.
    Керівники району І.В.Рубський та Л.І.Луценко,  під час відкриття об’єктів у с.Явкине та м.Баштанка зазначили, що дані об’єкти були відкриті на виконання заходів Календаря добрих справ та соціальних наказів виборців, які були надані для виконання депутатам місцевих рад.


     По завершенню урочистих заходів М.В.Жук та керівники району відвідали школу-сад «Віночок», де вихованці закладу продемонстрували присутнім міні-концертну програму. Крім того гості відвідали сучасний комп’ютерний клас, де дошкільнята мають можливість ближче ознайомитись з основами комп’ютерної грамоти.

Просмотров: 824 | Добавил: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz