Понедельник, 29.04.2024, 12:47
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2012 » Июль » 19 » ХVІІ сесія Баштанської районної ради шостого скликання
ХVІІ сесія Баштанської районної ради шостого скликання
13:48

16 липня 2012 року під головуванням заступника голови районної ради Каратєєвої В.М. відбулася ХVІІ сесія Баштанської районної ради шостого скликання. Основне питання пов’язано з ситуацією, що склалася цього року в агропромисловому комплексі району через несприятливі погодні умови
   До порядку денного було включено 6 питань. Проте, у ході сесії його було доповнено на пропозицію заступника голови районної ради Каратєєвої В.М. питанням «Про депутатський запит депутата районної ради Каратєєвої В.М. до голови Баштанської райдержадміністрації Рубського І.В., Баштанського міського голови Рибаченка В.Ф. щодо якості надання послуг  населенню на території м.Баштанка».
 
   У ході активного обговорення прийнято звернення до Кабінету Міністрів України, Миколаївської обласної державної адміністрації, обласної ради.
 
   Депутати Баштанської районної ради у даному зверненні порушили перед керівництвом держави та області проблему, що склалася у районі внаслідок несприятливих умов природного характеру та призвела до низьких показників в сільському господарстві. Збирання врожаїв ранніх зернових практично завершено. Намолочено 45 тисяч тонн збіжжя, що становить лише 27 відсотків від минулорічного валового збору. Депутати просять органи виконавчої та представницької влади визнати ситуацію форс-мажорною та надати державну підтримку з питань пролонгації кредитів, термін сплати яких спливає в поточному році, наданні на пільгових умовах насіння з Державного насіннєвого фонду, пального, інших матеріально-технічних ресурсів, розглянути можливість застосування податкових пільг.   
 
   Під час обговорення двох питань про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (із земель державної власності), які надаються в довгострокову оренду терміном на 49 років (громадянину Діському А.В. для сінокосіння та випасання худоби в межах території Плющівської сільської ради та фермерському господарству «Гея» (Кривенко І.М.) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Явкинської сільської ради, депутати рекомендували райдержадміністрації при наданні дозволу на виготовлення такої документації кандидатури орендарів погоджувати з районною радою. 
 
   По питанню, порушеному у депутатському запиті Каратєєвої В.М. щодо якості надання послуг населенню на території м.Баштанка, створено тимчасову контрольну комісію, яку очолив Лехман В.Й. У складі комісії депутати: Каратєєва В.М., Єланцева В.П., Рябов Ю.А. (ПР), Левченко І.М. (ВО «Батьківщина»), Грицюк Л.В. (ПП «Фронт Змін»), Літвінов Ю.М. (КПУ), Онищук В.І. (Народна партія). Також до складу комісії включено депутата Миколаївської обласної ради  Бабіна О.М. (ПР).  


 
   На сесії були присутні 30 депутатів. 
   З питань порядку денного проінформували
- Каратєєва В.М., заступник голови районної ради,
- Онищук В.І., депутат районної ради, 
- Стасюкевич Зінаїда Іванівна, заступник начальника відділу Держкомзему у Баштанському районі, 
- Гвоздь Т.І., начальник відділу районної ради з питань інвестиційної політики та управління майном спільної власності територіальних громад міста, сіл Баштанського району 
та інші.
   У робочих органах сесії працювали:
- у секретаріаті: Корся Л.Ф. (Партія регіонів), Левицька В.І. (Народна партія), Свирса В.Л. (КПУ); 
- у лічильній комісії: Петров А.Л. (Партія регіонів), Зайко М.В. (КПУ), Тітенко В.В. (Наша Україна).



Просмотров: 641 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz