Суббота, 27.04.2024, 09:07
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2012 » Август » 10 » У Баштанському районі шахрайка продала несправжні ювелірні вироби
У Баштанському районі шахрайка продала несправжні ювелірні вироби
08:47
На жаль, сьогодні у Миколаївській області продовжуються випадки скоєння шахрайств, при цьому вік жертв для зловмисників не має різниці.
   Так, до чергової частини Баштанського РВ УМВС України в Миколаївській області звернувся 54-річний місцевий приватний підприємець з повідомленням про те, що відносно нього скоєно злочин.
   Як розповів заявник, він вже досить довгий час
 працює на одному з місцевих ринків. На вихідних до його магазину підійшла незнайома жінка, яка назвалася Зіною, та почала пропонувати купити у неї золоті вироби. Жінка розповіла, що, буцімто, сама вона не місцева і нещодавно придбала квартиру у районному центрі, а частину грошей на її придбання взяла у одному з банків, і тепер мусить виплачувати кредит, а так як роботи ще не знайшла, тому вимушена продавати прикраси. Подивившись на «товар», чоловік вирішив придбати вироби, але запропонував попередньо піти з незнайомкою до ломбарду та перевірити «товар» на справжність. Після перевірки сумнівів не було – чоловік твердо вирішив придбати запропонований ланцюжок та два браслети. Повертаючись на ринок до свого магазину разом з Зіною, чоловік вів невимушену розмову та навіть не помітив, коли шахрайка підмінила справжні золоті прикраси на підробку. Віддавши 12 тисяч гривень за ювелірні вироби, чоловік подякував жінці за таку вигідну угоду та навіть і не помітив, де жінка і поділасьЛише через день 54-річний підприємець почав сумніватись у справжності придбаного, а перевіривши куплене – зрозумів, що став жертвою шахрайки.
   Наразі правоохоронцями вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до скоєння даного злочину.
   Шановні мешканці Миколаївської області! Будьте обачними, не довіряйте незнайомим людям, особливо, якщо вони хочуть провести будь-які операції з грошима та цінними речами. Повідомте про випадки шахрайств Вашим рідним та близьким, аби уберегти їх від зловмисників.
   У разі скоєння відносно Вас або Ваших знайомих подібних випадків не гаючи часу звертайтесь до чергової частини місцевого райвідділу міліції особисто або за телефоном 102. Лише спільними зусиллями громадян та правоохоронців шахраї можуть понести покарання.

Просмотров: 618 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz