Понедельник, 06.05.2024, 02:12
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2013 » Май » 30 » Відкриття у Баштанці пункту надання адміністративних послуг через пошту
Відкриття у Баштанці пункту надання адміністративних послуг через пошту
12:21
У рамках національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава»  у Баштанському районі розпочато реалізацію пілотного проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». 
 
 27 травня 2013 року у відділені поштового зв’язку Баштанського району було відкрито пункт надання адміністративних послуг через пошту,  де почесними гостями стали голова райдержадміністрації Іван Рубський, голова районної ради Людмила Луценко, директор Миколаївської дирекції поштового зв'язку Андрій Мишкін, державні адміністратори райдержадміністрації Олена Гаврилова та Олена Черевань,  заступники голів РДА та районної ради, керівники управлінь та відділів району.

  Голова РДА Іван Рубський, вітаючи присутніх наголосив, що реалізація даного проекту впроваджена за ініціативи Президента України Віктора Януковича. Однією з головних задач  - є створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг, що має вирішуватися органами державної влади та місцевого самоврядування. Адже саме за якістю цих послуг кожен громадянин оцінює турботу держави про нього і рівень поваги до прав і гідності громадянина. Система надання адміністративних та дозвільних послуг, яка розроблена і впроваджується в нашому районі – це значний крок до якісного діалогу влади, бізнесу і жителів району. Адже їх спільна мета – аби кожен громадянин міг отримувати адміністративні  послуги зручним для нього способом.
  Голова районної ради Людмила Луценко у своєму виступі відзначила, що відкриття данного пункту у нашому районі дасть можливість кожному громадянину отримати всю необхідну інформацію та консультації стосовно адміністративних послуг від компетентного співробітника пошти, який допоможе заповнити всі необхідні бланки заяв та ознайомить з правилами й порядком оформлення пакету документів.
  Презентуючи проект директор  Миколаївської Дирекції  поштового відділення Андрій Мишкін , проінформував, що метою проекту   є поширення інформації щодо отримання адміністративних послуг та створення для клієнтів найбільш оптимальних умов доступу до адміністративних послуг з максимальною прозорістю та легкістю отримання результату. 
 Після урочистого розрізання червоної стрічки усіх бажаючих було запрошено до  відділення поштового зв’язку Баштанського району для ознайомлення з новою послугою. Також присутні мали змогу спостерігати за тим, як перший клієнт пункту за допомогою оператора поштового відділення з легкістю відправив рекомендований лист на адресу суб'єкта надання адміністративної послуги.

Катерина Копитко,
редактор районної радіостудії "Баштанка"

Источник
Просмотров: 598 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz