Суббота, 04.05.2024, 00:40
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2013 » Июнь » 5 » Казка юних років
Казка юних років
16:18
Казка юних років


  1 червня випускники Баштанської гімназії зібрали в районному Палаці культури вчителів, батьків, друзів для того, щоб в оточенні найдорожчих людей переступити поріг дорослого життя, назавжди попрощавшись зі шкільними роками. 
  На святі були присутні почесні гості: голова районної ради перший заступник голови РДА Сергій Шевченко, Людмила Луценко,керівники організацій та установ міста.
 
  Директор гімназії Олена Кушнір, відкриваючи захід, вручила 37-ом одинадцятикласникам атестати про повну середню освіту, у тому числі 14-ом з них було вручено золоті медалі та атестати особливого зразка.
 


  Голова районної ради Людмила Луценко, вітаючи юнаків та дівчат з їхнім святом, зазначила, що саме вони, ставши студентами, молодими вченими, сільгосппрацівниками чи підприємцями, візьмуть на себе всю відповідальність за подальший розвиток демократичного суспільства, за успішну діяльність України на світовій арені, яку активно сьогодні розвиває Президент нашої країни Віктор Янукович та Уряд. Адже саме вони – найдорожчий скарб, радість і майбутнє нашої держави.
 
  Перший заступник голови РДА Сергій Шевченко наголосив, що Баштанська гімназія, яка створена недавнього 2002 року спільними зусиллями районної влади, громади, підприємців сьогодні єокрасою освітянської галузі у  нашому районі.  На виконання соціальних ініціатив Президента України В. Ф. Януковича «Діти – майбутнє України» зусилля влади і громади спрямовані на створення умов для розвитку творчих здібностей дітей. За 11 років у гімназії сформовано творчий педагогічний колектив, міцну матеріально-технічну базу навчальних кабінетів, відкрито басейн, музей Миру, Музейну виставку письменнику-земляку О.О.Сизоненку. Сьогоднішній заклад має свої традиції, свій духовний простір у якому комфортно і затишно відчувають  себе вихованці і живуть повноцінним духовним життям.


  По завершенні урочистої частини, усі присутні з захопленням спостерігали за підготованою концертною програмою під назвою «Казка юних років»,та поринули разом з випускниками у гімназійний світ їхнього дитинства.

Катерина КОПИТКО
редактор районної радіостудії "Баштанка"
Просмотров: 620 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz