Суббота, 20.04.2024, 10:21
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2014 » Март » 10 » У Миколаївській області «засвітилися» жителі сільської місцевості
У Миколаївській області «засвітилися» жителі сільської місцевості
11:27

У Миколаївській області «засвітилися» жителі сільської місцевості

Співробітники ДАІ Миколаївщини допомагають жителям не лише обласного центру, а й невеликих населених пунктів «засвітитися» на дорозі, а також перевіряють їх знання Правил дорожнього руху.

Важливу роль у попередженні аварійності на дорогах Миколаївщини грає думка безпосередньо учасників дорожнього руху. Дуже часто автомобілісти скаржаться на недисциплінованість пішоходів, в тому числі і жителів сільської місцевості, які пересуваючись по проїзній частині, як в самих селах, а особливо за межами міст по автодорогах між населеними пунктами, порушують Правила дорожнього руху. Погіршує ситуацію і відсутність освітлення на автодорогах, що робить пішоходів, одягнених з ніг до голови в темний одяг, практично непомітними на проїзній частині.

Співробітники Державтоінспекції щодня, під час забезпечення безпеки дорожнього руху, проводять профілактику не тільки серед водіїв транспортних засобів, а й серед пішоходів, яким нагадують про правила поведінки на автошляхах.

В одному з сіл Миколаївської області, інспектори ДАІ спілкувалися з пішоходами і пояснювали їм, як важливо дотримуватися Правил дорожнього руху. Нагадували про те, що рухатися по проїзній частині пішому учасникові руху необхідно тільки назустріч потоку транспорту, по узбіччю дороги. Особливу увагу громадян правоохоронці звертали на те, що в темний час доби водій не завжди встигає вчасно помітити пішохода, а тому потрібно бути особливо обережними, уважними і обов'язково використовувати світловідбиваючі елементи. Крім того, співробітники Державтоінспекції дарували пішоходам спеціальні світлоповертаючі стрічки, які часто можуть врятувати людині життя.

Звичайно ж, особлива увага приділялася маленьким учасникам дорожнього руху. Інспектори ДАІ не тільки запитали, чи знають юні пішоходи Правила дорожнього руху, а й приготували для них яскраві світловідбивачі, надівши які, вони стануть набагато помітніше, аа водій побачить юного пішохода здалеку.

Такі заходи співробітники Державтоінспекції будуть проводити і далі, щоб кожен розумів, що Правила дорожнього руху - це і є правила життя.


Державтоінспекція

Миколаївської області

Просмотров: 737 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz