Суббота, 18.05.2024, 18:28
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2011 » Апрель » 19 » Щастя навчатись у гімназії
Щастя навчатись у гімназії
17:27

Кожного року поповнюється скарбниця успіхів гімназистів у різноманітних конкурсах, змаганнях, предметних олімпіадах, форумах. Щорічно запалюються нові «зірочки», яких 

відкривають наші вчителі – «астрономи». Ось і цей рік приніс багато здобутків.

Шестикласники вперше брали участь у районній олімпіаді з математики і вибороли призові місця. Це: Єпур Вадим – ІІ місце, Єрешко Роман – ІІІ місце.

Дев’ять призових місць у районних олімпіадах здобули учні-семикласники: з математики: Михейкін Віктор – ІІ місце, Єфімовська Оксана та Коваленко Владислав – ІІІ місце; з української мови: Єфімовська Оксана – І місце, Макаліш Оксана – ІІ місце, Кушнір Катерина – ІІІ місце; з фізики: Михейкін Віктор – І місце, Єфімовська Оксана – ІІ місце, Макаліш Оксана – ІІІ місце.

Вісімнадцять призових місць у районних олімпіадах вибороли восьмикласники. Серед них Тур Марина – ІІІ місце зі світової літератури, Трибрат Давид – ІІІ місце з фізики, Іванова Тетяна – ІІІ місце з російської мови, Влах Ельвіра – ІІІ місце з хімії, англійської мови, ІІ місце з російської мови, Чорний Іван – ІІ місце зі світової літератури, біології, ІІІ місце з математики, Ковальчук Владислав  – І місце з математики, української мови, ІІ місце з фізики. Та рекордсменом серед учнів восьмого класу і всієї гімназії став Гапішко Владислав, який виборов І місце з математики, хімії, російської мови, фізики, інформатики, ІІІ місце – з української мови.

Дев’ятикласники додали в скарбницю перемог дванадцять призових місць, які здобули в районних олімпіадах. Це: Полянська Марина – ІІ місце з хімії, російської мови, ІІІ місце з української мови та І місце зі світової літератури; Тарасенко Тетяна – ІІІ місце з хімії; Дерило Вікторія – ІІІ місце з російської мови; Чеберко Тетяна – І місце з української мови, ІІІ місце з фізики та біології; Чічкова Марина – ІІІ місце з фізики, історії та правознавства.

На рахунку десятикласників чотирнадцять призових місць у районних олімпіадах. Їх здобули: Старостенко Тетяна – ІІ місце з математики, І місце з української мови, ІІІ – з екології та англійської мови; Трибрат Олександр – І місце з хімії; Кунпан Андрій – ІІ місце з хімії; Дедеу Олександр – І місце з фізики; Бобошко Ірина – І місце з біології та екології, ІІ місце з української мови; Кунпан Наталя – ІІ місце з екології; Сюта Ольга – І місце з історії та ІІ з правознавства; Остапчук Юлія – ІІІ місце зі світової літератури.

В доробку одинадцятикласників теж чотирнадцять призових місць. Перемоги на рахунку: Коряки Нелі – ІІІ місце з математики; Гордієнко Лариси – І місце з хімії; Тисячної Анни – І місце з української мови; Гурової Єлизавети – ІІІ місце з української мови, ІІ місце з фізики; Гармаша Дениса – І місце з фізики та астрономії; Головченко Вікторії – ІІ місце з географії та ІІІ місце з екології; Влах Грети – ІІІ місце з географії та ІІ місце з екології; Кардаша Євгена – І місце з астрономії; Коркушка Олега – ІІІ місце з історії; Гаврилова Віталія – ІІ місце з астрономії.

Районний етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені  П. Яцика також порадував здобутками. Призові місця здобули: Сіренко Ірина – ІІІ місце (5 клас); Мила Ірина – ІІ місце та Косенко Ернеста – ІІІ місце (6 клас); Ковальчук Владислав – І місце та Гапішко Владислав – ІІ місце (8 клас); Чеберко Тетяна – ІІ місце та Полянська Марина – ІІІ місце (9 клас); Лупіна Наталя – ІІ місце та Старостенко Тетяна – ІІ місце (10 клас); Тисячна Анна – І місце та Гурова Єлизавета – І місце (11 клас).

Але гімназисти не зупинилися на досягнутому і почали ретельну підготовку до обласних олімпіад. Не забарився і результат: з фізики І місце – Ковальчук Владислав, ІІ місце – Гапішко Владислав, ІІІ місце – Гармаш Денис; з астрономії ІІ місце – Гармаш Денис; з української мови І місце – Чеберко Тетяна, ІІІ місце – Тисячна Анна; з хімії ІІ місце – Гапішко Владислав, І місце – Гордієнко Лариса; обласний етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені П. Яцика: І місце – Ковальчук Владислав та Чеберко Тетяна, ІІІ місце – Тисячна Анна.

Учні гімназії беруть активну участь і в інтерактивних всеукраїнських та міжнародних конкурсах. У Всеукраїнському інтерактивному природничому конкурсі «Колосок» взяли участь учні 5-9 класів. Із 42 учасників 27 гімназистів отримали «Золотий колосок», показавши свої міцні знання. Це учні 5 класу – Селіфонов Дмитро та Махно Олександр, учень 6 класу – Єпур Вадим, учні 7 класу – Шерстюк Владислав, Гончарова Дар’я, Макаліш Оксана, Приходько Анастасія, Єфімовська Оксана, Смола Олександра; учні 8 класу – Гаєнко Юлія, Календар Віктор, Чорний Іван, Гапішко Владислав, Желєзний Дмитро, Ковальчук Владислав, Влах Едуард, Лупіна Дарія, Заремба Анастасія, Куліченко Ірина, Влах Ельвіра; учні 9 класу – Степанова Інеса, Лебедєва Анна, Чеберко Тетяна, Опеньчук Анастасія, Полянська Марина, Тарасенко Тетяна, Полянський Іван.

Гімназія – невичерпна скарбниця талановитих, обдарованих учнів, які щорічно доводять, що гідні носити звання «Учень Баштанської гімназії». А завершити хочу словами О. Уайльда: «Найкращий спосіб зробити дітей розумними – це зробити їх щасливими». Я з впевненістю можу сказати, що маю за щастя навчатись у моїй рідній гімназії.

Денис ГАРМАШ,

учень 11 класу,

 президент гімназійної республіки ТЕМП.

Просмотров: 1091 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz