Воскресенье, 19.05.2024, 00:41
Официальный сайт - портал г. Баштанка
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню Online BSH



Баштанка
Баштанский опрос
Нужно в Баштанке агентство по недвижимости?
Всего ответов: 210

обсудить эту тему на форуме
Главная » 2011 » Апрель » 5 » Завдання влади – турбота про дітей (фото)
Завдання влади – турбота про дітей (фото)
17:01

Знакова подія відбулася минулої середи в Баштанці – відкриття другої черги корпусу початкових класів ЗОШ №1, де знаходиться спортзал, харчоблок і їдальня. Загалом весь цей об’єкт став окрасою центру міста. А до новосілля школу заквітчали барвистими прапорцями, кульками. Навіть природа була прихильною того дня. Сонячні промені розсіяли густий туман, посилаючи на землю благодатне тепло.

 баштанка

З нагоди свята вся шкільна родина вишикувалася на урочисту лінійку, щирими оплесками зустрічаючи поважних гостей, які завітали на відкриття цих важливих об’єктів. Запашними короваями й квітами зустрічали школярі голову облдержадміністрації Миколу Круглова, голову обласної ради Ігоря Дятлова, начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Світлану Григор’єву, голову райдержадміністрації Івана Рубського, голову районної ради Людмилу Луценко, депутатів обласної ради від Партії регіонів Фелікса Ольшевського й Володимира Фроленка, благочинного Баштанського округу, настоятеля Свято-Пантелеймонівської церкви отця Віталія, депутатів районної ради. Прибули й представники обласних засобів масової інформації.

Баштанка ЗОШ1

БАШТАНКА зош1

БАШТАНКА ЗОШ1


Вітаючи школярів з цією визначною подією, директор школи, депутат обласної ради від Партії регіонів Олександр Бабін зазначив, що цього дня не одне покоління баштанців чекало 18 років. Саме стільки тривало будівництво другого корпусу школи. Тож Олександр Миколайович висловив щиру вдячність від імені всієї шкільної родини обласній владі, яка вела нелегкі перемовини з урядом щодо виділення коштів для добудови школи, районній владі, яка керувала всім ходом робіт, постійно тримаючи під контролем весь процес від початку до кінця, будівельникам ПП «Регіна», які, не шкодуючи сил і часу, облаштовували ці об’єкти, депутатам районної ради, які виділили кошти на співфінансування будівництва школи. Загалом на цю добудову було витрачено 3,6 млн. грн. державних коштів та 600 тис. грн. – з районного бюджету.

Круглов

– Сьогодні, коли держава перебуває в нелегкій економічній ситуації, досить непросто знаходити ресурси для такого будівництва, – сказав, вітаючи баштанців, губернатор області М. П. Круглов. – Але одне з головних завдань влади – створювати умови для повноцінного розвитку й навчання наших дітей. Ми, дорослі, у відповіді за те, щоб ви одержали хорошу освіту, змогли реалізувати себе в житті, щоб ви росли здоровими й розвиненими.

Такої початкової школи, як у Баштанці, де створені найсучасніші умови для навчання й гармонійного розвитку дітей, немає в усій області, сказав Микола Петрович, на що учні відповіли щирими оплесками. А в подарунок дітям депутати обласної ради-регіонали привезли велотренажер, бігову доріжку, які будуть встановлені в новому корпусі, спортивні мати й футбольні м’ячі.

Привітав баштанців з радісною подією й голова обласної ради Ігор Дятлов.

А керівники району Іван Рубський та Людмила Луценко щиро дякували уряду, Президенту України, керівництву області, які в нелегкий час економічної кризи винайшли кошти і включили добудову Баштанської ЗОШ №1 в перелік об’єктів, що будуються за рахунок держбюджету. Особлива подяка будівельникам, які в зимовий час, в екстремальних умовах освоїли більше 4 млн. грн., депутатам обласної ради О. М. Бабіну, Ф. В. Ольшевському, В. О. Фроленку, які підтримують мету влади – ростити майбутнє покоління фізично здоровим.

У свою чергу керівник ПП «Регіна» Георгій Адилханян, працівники якого будували школу, подарував телевізор.

Хвилююча мить – перерізана червона стрічка і гості та школярі заходять до школи. Все тут зроблено до ладу, зі смаком. Гості оглянули навчальні кабінети, чудово облаштовані роздягалки, санвузли, душові у спортивному блоці. А у величезній, просторій, обладнаній за сучасними вимогами спортивній залі, їх зустріли щирими оплесками юні спортсмени.

Свою майстерність продемонстрували триразові переможці Всеукраїнського фестивалю «Козацький гарт», а молодші школярі проявили себе в естафеті.









Вразила гостей і простора, гарна їдальня, й чудово обладнаний харчоблок.

Сподобалися керівникам області столи у їдальні.   І. В. Рубський не без гордості сказав, що це – продукція місцевого підприємця Олександра Андрощука, який виробляє якісні меблі.

Словом, баштанці, як завжди, на висоті! Цим і славний наш край, наші люди: якщо робити щось, то тільки до ладу, на віки. Це – лінія районної влади.

Валентина СВИРСА.

Просмотров: 1138 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
0  
1 Тата   (07.04.2011 00:56) [Материал]
Такое впечатление, что Валентина Свырса писала газетные статьи еще при комунистах. Настолько возвышенный слог, что сложилось впечатление будто читаеш речь ведущего на советском национальном телевидении. Хотя событие очень важное не только для головы облдержадминистрации и других голов. Это событие важно и для меня, так как фундамент этой школы был заложен еще когда мы учились в 7-м классе и мечтали ее увидить. Это безусловно достижение, но слишком много поклонов и диферамбов головам разным. Простите уж.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Поиск
Полезный материал

Promt Translator
Статистика

В Баштанке Online: 1
Гостей: 1
Жителей: 0
Баштанка© 2024Хостинг от uCoz